iLenta Меню

У WhatsApp з'явився оновлений редактор фото

27 січня 2023, 11:07 | Roter [276]
Нещодавно Telegram випустив оновлення, в якому користувачам став доступний новий редактор фотографій. Розробники WhatsApp вирішили не відставати та випустили своє бачення цього інструменту.
У WhatsApp з
Safe Life

Про нововведення повідомляє портал Wabetainfo. Як видно на зображені, WhatsApp вводить три нові функції для покращення редактора креслень:

  • Перша функція: швидке перемикання між шрифтами. Раніше для зміни шрифту потрібно було кілька разів натиснути кнопку «Т». Тепер все зробили наочніше — варіанти шрифтів відобразяться над клавіатурою.
  • Друга функція: зміна вирівнювання тексту. У попередніх версіях користувач не міг вибирати вирівнювання. Тепер можна буде вирівняти текст по лівому та правому краям або по центру.
  • Третя функція: зміна кольору фону. Раніше користувач міг редагувати лише колір самого шрифту. З оновленням можна змінювати фон, на якому відображатиметься текст (щось нагадує редагування історій у соцмережах).

Поки що новий редактор доступний в бета-версії для Android. За словами Wabetainfo оновлення найближчим часом з'явиться у всіх користувачів. Про доступність на iPhone даних немає.

Джерело: wabetainfo

© 2012-2024 iLenta. Всі права захищені.
Повна версія

iOS / Android / WP

У WhatsApp з'явиться новий спосіб реакцій на фото та відео
У WhatsApp з
03 травня 2024, 21:08 | Roter
У месенджері WhatsApp з'явиться нова клавіша швидкого реагування. Як повідомляє портал WABetaInfo, вона змінить спосіб взаємодії з медіафайлами на Android.
Докладніше...
 
У iOS з'явиться корисна «ремонтна» функція для iPhone
У iOS з
03 травня 2024, 08:09 | Anton Petrov
У бета-версії iOS 17.5 було виявлено новий програмний інструмент під назвою Repair State.
Докладніше...
 
Android 15 може отримати віджети активності для екрана блокування, як на iOS
Android 15 може отримати віджети активності для екрана блокування, як на iOS
02 травня 2024, 18:08 | Roter
У тестовій збірці Android 15 Beta 1.2 виявлено цікаву функцію, яка дозволяє включати деякі віджети на заблокованому екрані.
Докладніше...
 
У iOS 18 та macOS 15 з'явиться оновлений браузер Safari
У iOS 18 та macOS 15 з
02 травня 2024, 13:08 | Roter
Компанія Apple готує масштабне оновлення для Safari. Браузер отримає новий пошук та розширені функції блокування контенту. Такою інформацією сьогодні поділилися автори ресурсу AppleInsider.
Докладніше...
 
Названо пристрої Samsung, які отримають One UI 7 на базі Android 15
Названо пристрої Samsung, які отримають One UI 7 на базі Android 15
02 травня 2024, 10:07 | Bazelas
Android 15 вже проходить етап бета-тестування, який триватиме до липня. Стабільна версія ОС може вийти лише через півроку, проте різні видання вже прикидають, які пристрої отримають її.
Докладніше...
 
Сторінки: 1 2 3 4 5 6
Повна версія
 
© 2012-2024 iLenta. All rights reserved.