iLenta Меню

WhatsApp став підтримувати кросплатформову передачу чату між iOS та Android

22 липня 2022, 00:55 | Bazelas [127]
Популярний месенджер WhatsApp тривалий час тестував передачу історії чату між пристроями на Android та iOS. Сьогодні він офіційно представив цю функціональність.
WhatsApp став підтримувати кросплатформову передачу чату між iOS та Android
Safe Life

Досі передавати історію чатів між екосистемами можна було лише за допомогою якихось сторонніх інструментів, але ці методи зазвичай не безкоштовні та їх важко використовувати.

На момент написання цієї статті на сайті підтримки WhatsApp був доступний лише метод передачі з Android на iPhone, для цього потрібно використовувати інструмент Move to iOS на Android. Необхідно встановити останню версію WhatsApp як на відправному, так і на пристрої, що приймає, а також використовувати один номер телефону або змінити його перед перенесенням. Крім того, приймаючий iPhone повинен бути скинутий до заводських налаштувань або бути новим.

На основі кроків, вказаних в інструкції, WhatsApp співпрацював з Apple, щоб використовувати програму Move to iOS для успішної передачі даних на iPhone. Відповідно до сторінки підтримки, користувач зможе передавати інформацію про обліковий запис, фотографію профілю, індивідуальні та групові чати, історію чатів, медіа чату та налаштування WhatsApp. Передавати історію дзвінків WhatsApp або однорангові платіжні повідомлення немає можливості.

Відсутність можливості вести розмови в WhatsApp при перемиканні між iOS та Android вже давно є проблемою для користувачів, що перемикаються між екосистемами. Хоча багато програм для обміну повідомленнями дозволяють просто отримувати доступ до повідомлень і чатів з будь-якого пристрою, WhatsApp можна використовувати лише з одним номером телефону та з одним смартфоном. Тільки нещодавно WhatsApp дозволив пов'язаним пристроям отримувати доступ, відправляти та отримувати повідомлення, коли хост-пристрій знаходиться в автономному режимі.

Джерело: Gsmarena

© 2012-2024 iLenta. Всі права захищені.
Повна версія

iOS / Android / WP

Apple змусили видалити WhatsApp і Telegram із App Store у Китаї
Apple змусили видалити WhatsApp і Telegram із App Store у Китаї
19 квітня 2024, 17:07 | Anton Petrov
Компанія Apple видалила з китайського регіону App Store популярні месенджери та соцмережі. Серед них Telegram, WhatsApp, Signal, Threads та Line.
Докладніше...
 
Офіційно випущено нову соцмережу TikTok Notes
Офіційно випущено нову соцмережу TikTok Notes
18 квітня 2024, 14:07 | Roter
У App Store і Google Play вийшла безкоштовна програма TikTok Notes — це нова соцмережа від творців TikTok, в якій користувачі можуть викладати фотографії та писати тексти до постів.
Докладніше...
 
У WhatsApp з'явилися фільтри чатів для швидкого пошуку повідомлень
У WhatsApp з
18 квітня 2024, 11:07 | Bazelas
У месенджер WhatsApp додали фільтри чатів для швидкого та зручного пошуку певних повідомлень.
Докладніше...
 
В iOS 18 частина AI-функцій працюватиме без підключення до інтернету
В iOS 18 частина AI-функцій працюватиме без підключення до інтернету
15 квітня 2024, 19:07 | Anton Petrov
У свіжому випуску щотижневого розсилки новин під назвою Power On інсайдер і журналіст видання Bloomberg Марк Гурман поділився новими подробицями про AI-функції, які з'являться в iOS 18.
Докладніше...
 
Apple видалила емулятор консолей Nintendo для iPhone
Apple видалила емулятор консолей Nintendo для iPhone
15 квітня 2024, 14:07 | Bazelas
Через кілька діб після виходу першого емулятора Game Boy для iOS під назвою iGBA компанія Apple видалила програму з App Store за порушення авторських прав та спам, але не надала інших подробиць.
Докладніше...
 
Сторінки: 1 2 3 4 5 6
Повна версія
 
© 2012-2024 iLenta. All rights reserved.