iLenta Меню

Визначено найкращі ноутбуки з сенсорним екраном за 2022 рік

21 листопада 2022, 00:55 | Bazelas [1381]
Експерти видання PC Magazine назвали найкращі моделі ноутбуків із сенсорним екраном, до яких точно варто придивитися в цьому році.
Визначено найкращі ноутбуки з сенсорним екраном за 2022 рік
Safe Life

Якщо вам потрібен ноутбук саме із сенсорним екраном, то ви можете зіткнутися з проблемою вибору відповідної моделі. Автори PC Magazine розповіли, які лептопи таки коштують вашого часу та грошей.

Звертаємо вашу увагу, що рейтинг складено журналістами американського видання з урахуванням моделей, які продаються в їх країні. Українські реалії можуть відрізнятись від представленої картини.

Кращий ноутбук із сенсорним екраном загалом

Dell XPS 13 OLED (9310)

Цей ультрапортативний лептоп можна назвати майже досконалим завдяки сенсорному OLED-екрану з роздільною здатністю 3,5К, компактності, міцності, гарної продуктивності скрізь, крім ігор, а також якості звуку вище середнього. Серед недоліків пристрою експерти виділяють наявність двох портів Thunderbolt 4, відсутність LTE і дисплей, який витрачає багато заряду.

Кращий ноутбук-трансформер 2-в-1 із сенсорним екраном

HP Spectre x360 14

Цей ноутбук знаходиться серед лідерів моделей-трансформерів за рахунок привабливого зовнішнього вигляду та OLED-дисплея зі співвідношенням сторін 3:2. Також ви отримуєте відмінну продуктивність (правда, не в іграх), зручні програми та поєднання клавіш, чохол та стілус у комплекті. При цьому вам потрібно бути готовим до відсутності HDMI та LTE.

Найкращий ноутбук 2-в-1 зі знімним сенсорним екраном

Microsoft Surface Pro 8

Це модель, що відрізняється великим екраном (13 дюймів), привабливим зовнішнім виглядом, покращеною продуктивністю (за рахунок процесора Core i7). Крім того, вам будуть доступні чудова веб-камера з роздільною здатністю Full HD, два порти USB-C з Thunderbolt 4, зручна підставка, SSD. На жаль, аксесуари для цього лептопа коштують дорого, як і ноутбук. Крім того, вам доведеться самостійно купувати клавіатуру до нього, а з портів у нього – лише USB-C.

Кращий недорогий ноутбук із сенсорним екраном

Microsoft Surface Laptop Go 2

Ноутбук має цілком конкурентоспроможну продуктивність, стильний і яскравий дизайн, зручну клавіатуру і в цілому відрізняється якісною збіркою. Також у ньому ви можете за необхідності замінити SSD. Однак роздільна здатність дисплея становить менше 1080p і веб-камера тут теж не дуже.

Кращий ноутбук із сенсорним екраном для бізнес-завдань

Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 (2022)

Серед позитивних моментів цього пристрою можна виділити зручну клавіатуру, хорошу автономність, високу продуктивність за рахунок процесора Intel 12-го покоління, дисплей з OLED-матрицею та роздільною здатністю 4К, наявність USB-A, HDMI, Thunderbolt 4. Ноутбук також, на думку експертів, дуже легкий, міцний та витончений. Правда, при цьому він ще не підтримує 5G і не має слота для SD або microSD карт.

Кращий ультрапортативний ноутбук із сенсорним екраном

Lenovo IdeaPad Slim 7 Carbon

Клавіатура у нього не така хороша, як у моделей ThinkPad, але при цьому цей лептоп відрізняється 14-дюймовим дисплеєм з OLED-матрицею та роздільною здатністю 2,8К і невеликою вагою. Працює ноутбук на процесорі AMD Ryzen 7. Серед мінусів пристрою автори добірки виділяють досить тьмяну клавіатуру, наявність адаптера HDMI і USB Type-A замість портів, відсутність слота для SD або microSD карт.

Кращий 17-дюймовий ноутбук із сенсорним екраном

Dell XPS 17 (9720)

Ця оновлена ​​модель працює на базі процесора Alder Lake у поєднанні з відеокартою GeForce RTX 3060. Також відрізняється лептоп сенсорним екраном з роздільною здатністю 4К та чотирма портами Thunderbolt 4. При цьому вам потрібно враховувати, що варіантів з OLED-екраном серед таких ноутбуків немає, на них встановлена ​​слабка веб-камера з роздільною здатністю до 720p і лише порти USB-C.

Кращий 15-дюймовий ноутбук 2-в-1 із сенсорним екраном

Samsung Galaxy Book Pro 360 (15-Inch)

Ви можете повертати Super AMOLED екран цього ноутбука навіть на 360 градусів. При цьому він оснащений процесором Intel Core i7 11-го покоління і унікальним програмним забезпеченням Galaxy Book Pro 360. Відрізняється ця модель також яскравою цифровою клавіатурою і наявністю варіанта забарвлення Mystic Navy. Однак, на думку фахівців, клавіатура тут незручна, а роздільна здатність дисплея не досягає 4К.

Найкращий ноутбук з сенсорним екраном для подорожей

Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 7

Цей пристрій вважається чудовим прикладом корпоративного ноутбука-трансформера. З недоліків у нього лише відсутність слота для карток SD або microSD та висока ціна. Але при покупці ви також отримуєте зручну клавіатуру разом зі стілусом, підтримку великої кількості портів, Wi-Fi 6Е, 4G LTE, OLED-дисплей з високою роздільною здатністю.

Кращий хромбук із сенсорним екраном загалом

Lenovo IdeaPad Duet 5 Chromebook

Тут встановлено 13,3-дюймовий знімний сенсорний дисплей і якісні фронтальна і задня камери. Крім того, ви при покупці відразу ж отримуєте в комплекті чохол і підставку.

Кращий недорогий хромбук із сенсорним екраном

Lenovo IdeaPad Duet 3 Chromebook

Разом з цим пристроєм ви зможете насолоджуватись функціями як ноутбука, так і планшета. Lenovo IdeaPad Duet 3 Chromebook відрізняється компактністю, зручною клавіатурою та підставкою, можливістю запускати програми Chrome та Android. Також ви отримаєте відмінну продуктивність завдяки процесору Qualcomm. Правда, тут немає роз'єму для навушників і стілус вам доведеться купувати окремо. Крім того, працює цей хромбук без підзарядки не так вже й довго.

Кращий ноутбук із сенсорним екраном 2-в-1 для роботи з графікою

Microsoft Surface Laptop Studio

Ця модель оснащена інноваційними функціями, тому відмінно підійде для дизайнерів, які використовують здебільшого пір'яне введення. Правда, потрібно при цьому розуміти, що продуктивність тут не найкраща у своєму класі, навіть незважаючи на наявність Core i7 та RTX 3050 Ti. З інших мінусів — висока ціна і всього два USB-порти. Проте при покупці ви отримаєте пристрій із висувним сенсорним екраном із частотою оновлення 120 Гц, чудовою клавіатурою, унікальним тачпадом, підтримкою цифрового стілусу та тривалим часом роботи без підзарядки.

Джерело: pcmag

© 2012-2024 iLenta. Всі права захищені.
Повна версія

ПК та ноутбуки

Представлено монітор HP Series 7 Pro 4K з Thunderbolt 4
Представлено монітор HP Series 7 Pro 4K з Thunderbolt 4
18 квітня 2024, 10:07 | Bazelas
HP представила на китайському ринку новий 31.5-дюймовий монітор під назвою HP Series 7 Pro 4K із Thunderbolt 4.
Докладніше...
 
Представлено ігровий монітор Hisense 27G7K-PRO
Представлено ігровий монітор Hisense 27G7K-PRO
17 квітня 2024, 21:32 | Bazelas
Hisense представила монітор 27G7K-PRO, названий офіційним монітором для майбутньої гри Black Myth: Wukong.
Докладніше...
 
Представлено ноутбук Lenovo Xiaoxin Pro 16 2024 із процесором Intel Core Ultra 5-125H
Представлено ноутбук Lenovo Xiaoxin Pro 16 2024 із процесором Intel Core Ultra 5-125H
17 квітня 2024, 16:07 | Roter
Компанія Lenovo випустила новий ноутбук Xiaoxin Pro 16 2024 із процесором Intel Core Ultra 5-125H.
Докладніше...
 
Представлено ноутбук Dell Inspiron 14 Ryzen Edition
Представлено ноутбук Dell Inspiron 14 Ryzen Edition
17 квітня 2024, 15:08 | Roter
Компанія Dell офіційно представила свій новий ноутбук Inspiron 14 Ryzen Edition (Linglong 14-5445).
Докладніше...
 
Названо всі пристрої Samsung, які вийдуть цього року
Названо всі пристрої Samsung, які вийдуть цього року
16 квітня 2024, 18:07 | Roter
Блогер PandaFlash X, який спеціалізується на витоках інформації про гаджети, опублікував список пристроїв, які Samsung анонсує цього року та на початку 2025-го. Цей неофіційний список вийшов значним.
Докладніше...
 
Сторінки: 1 2 3 4 5 6
Повна версія
 
© 2012-2024 iLenta. All rights reserved.