iLenta Меню

Визначено найкращі ноутбуки з сенсорним екраном за 2022 рік

21 листопада 2022, 00:55 | Bazelas [1371]
Експерти видання PC Magazine назвали найкращі моделі ноутбуків із сенсорним екраном, до яких точно варто придивитися в цьому році.
Визначено найкращі ноутбуки з сенсорним екраном за 2022 рік
Safe Life

Якщо вам потрібен ноутбук саме із сенсорним екраном, то ви можете зіткнутися з проблемою вибору відповідної моделі. Автори PC Magazine розповіли, які лептопи таки коштують вашого часу та грошей.

Звертаємо вашу увагу, що рейтинг складено журналістами американського видання з урахуванням моделей, які продаються в їх країні. Українські реалії можуть відрізнятись від представленої картини.

Кращий ноутбук із сенсорним екраном загалом

Dell XPS 13 OLED (9310)

Цей ультрапортативний лептоп можна назвати майже досконалим завдяки сенсорному OLED-екрану з роздільною здатністю 3,5К, компактності, міцності, гарної продуктивності скрізь, крім ігор, а також якості звуку вище середнього. Серед недоліків пристрою експерти виділяють наявність двох портів Thunderbolt 4, відсутність LTE і дисплей, який витрачає багато заряду.

Кращий ноутбук-трансформер 2-в-1 із сенсорним екраном

HP Spectre x360 14

Цей ноутбук знаходиться серед лідерів моделей-трансформерів за рахунок привабливого зовнішнього вигляду та OLED-дисплея зі співвідношенням сторін 3:2. Також ви отримуєте відмінну продуктивність (правда, не в іграх), зручні програми та поєднання клавіш, чохол та стілус у комплекті. При цьому вам потрібно бути готовим до відсутності HDMI та LTE.

Найкращий ноутбук 2-в-1 зі знімним сенсорним екраном

Microsoft Surface Pro 8

Це модель, що відрізняється великим екраном (13 дюймів), привабливим зовнішнім виглядом, покращеною продуктивністю (за рахунок процесора Core i7). Крім того, вам будуть доступні чудова веб-камера з роздільною здатністю Full HD, два порти USB-C з Thunderbolt 4, зручна підставка, SSD. На жаль, аксесуари для цього лептопа коштують дорого, як і ноутбук. Крім того, вам доведеться самостійно купувати клавіатуру до нього, а з портів у нього – лише USB-C.

Кращий недорогий ноутбук із сенсорним екраном

Microsoft Surface Laptop Go 2

Ноутбук має цілком конкурентоспроможну продуктивність, стильний і яскравий дизайн, зручну клавіатуру і в цілому відрізняється якісною збіркою. Також у ньому ви можете за необхідності замінити SSD. Однак роздільна здатність дисплея становить менше 1080p і веб-камера тут теж не дуже.

Кращий ноутбук із сенсорним екраном для бізнес-завдань

Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 (2022)

Серед позитивних моментів цього пристрою можна виділити зручну клавіатуру, хорошу автономність, високу продуктивність за рахунок процесора Intel 12-го покоління, дисплей з OLED-матрицею та роздільною здатністю 4К, наявність USB-A, HDMI, Thunderbolt 4. Ноутбук також, на думку експертів, дуже легкий, міцний та витончений. Правда, при цьому він ще не підтримує 5G і не має слота для SD або microSD карт.

Кращий ультрапортативний ноутбук із сенсорним екраном

Lenovo IdeaPad Slim 7 Carbon

Клавіатура у нього не така хороша, як у моделей ThinkPad, але при цьому цей лептоп відрізняється 14-дюймовим дисплеєм з OLED-матрицею та роздільною здатністю 2,8К і невеликою вагою. Працює ноутбук на процесорі AMD Ryzen 7. Серед мінусів пристрою автори добірки виділяють досить тьмяну клавіатуру, наявність адаптера HDMI і USB Type-A замість портів, відсутність слота для SD або microSD карт.

Кращий 17-дюймовий ноутбук із сенсорним екраном

Dell XPS 17 (9720)

Ця оновлена ​​модель працює на базі процесора Alder Lake у поєднанні з відеокартою GeForce RTX 3060. Також відрізняється лептоп сенсорним екраном з роздільною здатністю 4К та чотирма портами Thunderbolt 4. При цьому вам потрібно враховувати, що варіантів з OLED-екраном серед таких ноутбуків немає, на них встановлена ​​слабка веб-камера з роздільною здатністю до 720p і лише порти USB-C.

Кращий 15-дюймовий ноутбук 2-в-1 із сенсорним екраном

Samsung Galaxy Book Pro 360 (15-Inch)

Ви можете повертати Super AMOLED екран цього ноутбука навіть на 360 градусів. При цьому він оснащений процесором Intel Core i7 11-го покоління і унікальним програмним забезпеченням Galaxy Book Pro 360. Відрізняється ця модель також яскравою цифровою клавіатурою і наявністю варіанта забарвлення Mystic Navy. Однак, на думку фахівців, клавіатура тут незручна, а роздільна здатність дисплея не досягає 4К.

Найкращий ноутбук з сенсорним екраном для подорожей

Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 7

Цей пристрій вважається чудовим прикладом корпоративного ноутбука-трансформера. З недоліків у нього лише відсутність слота для карток SD або microSD та висока ціна. Але при покупці ви також отримуєте зручну клавіатуру разом зі стілусом, підтримку великої кількості портів, Wi-Fi 6Е, 4G LTE, OLED-дисплей з високою роздільною здатністю.

Кращий хромбук із сенсорним екраном загалом

Lenovo IdeaPad Duet 5 Chromebook

Тут встановлено 13,3-дюймовий знімний сенсорний дисплей і якісні фронтальна і задня камери. Крім того, ви при покупці відразу ж отримуєте в комплекті чохол і підставку.

Кращий недорогий хромбук із сенсорним екраном

Lenovo IdeaPad Duet 3 Chromebook

Разом з цим пристроєм ви зможете насолоджуватись функціями як ноутбука, так і планшета. Lenovo IdeaPad Duet 3 Chromebook відрізняється компактністю, зручною клавіатурою та підставкою, можливістю запускати програми Chrome та Android. Також ви отримаєте відмінну продуктивність завдяки процесору Qualcomm. Правда, тут немає роз'єму для навушників і стілус вам доведеться купувати окремо. Крім того, працює цей хромбук без підзарядки не так вже й довго.

Кращий ноутбук із сенсорним екраном 2-в-1 для роботи з графікою

Microsoft Surface Laptop Studio

Ця модель оснащена інноваційними функціями, тому відмінно підійде для дизайнерів, які використовують здебільшого пір'яне введення. Правда, потрібно при цьому розуміти, що продуктивність тут не найкраща у своєму класі, навіть незважаючи на наявність Core i7 та RTX 3050 Ti. З інших мінусів — висока ціна і всього два USB-порти. Проте при покупці ви отримаєте пристрій із висувним сенсорним екраном із частотою оновлення 120 Гц, чудовою клавіатурою, унікальним тачпадом, підтримкою цифрового стілусу та тривалим часом роботи без підзарядки.

Джерело: pcmag

© 2012-2024 iLenta. Всі права захищені.
Повна версія

ПК та ноутбуки

Представлено ігровий монітор MSI MPG 274URF QD
Представлено ігровий монітор MSI MPG 274URF QD
28 березня 2024, 17:07 | Roter
Компанія MSI представила новий ігровий монітор під назвою MPG 274URF QD.
Докладніше...
 
HP представляє вигнутий монітор Z34c G3 WQHD
HP представляє вигнутий монітор Z34c G3 WQHD
28 березня 2024, 12:07 | Roter
HP представила свій новий вигнутий монітор під назвою Z34c G3 WQHD на китайському ринку.
Докладніше...
 
Анонсовано ноутбук Lenovo ThinkBook X AI 2024
Анонсовано ноутбук Lenovo ThinkBook X AI 2024
27 березня 2024, 19:06 | Bazelas
Lenovo анонсувала в Китаї випуск свого нового ноутбука ThinkBook X AI 2024, що позиціонується як перший у світі ноутбук з нержавіючого магнієвого сплаву.
Докладніше...
 
Представлено ігровий монітор Asus ROG Strix XG27WCS
Представлено ігровий монітор Asus ROG Strix XG27WCS
26 березня 2024, 16:07 | Roter
Компанія Asus представила у Китаї свій новий ігровий монітор ROG Strix XG27WCS.
Докладніше...
 
Представлено бюджетний монітор LG 25MS500
Представлено бюджетний монітор LG 25MS500
25 березня 2024, 14:09 | Bazelas
LG представила новий монітор, орієнтований на бюджетних користувачів, котрі цінують високу частоту оновлення.
Докладніше...
 
Сторінки: 1 2 3 4 5 6
Повна версія
 
© 2012-2024 iLenta. All rights reserved.