O проекте Мобильная версия Реклама Статьи партнеров
MWC 2020 Xiaomi Apple Samsung Google Huawei Oppo Vivo Microsoft AnTuTu
iLenta

Різновиди та особливості гандбольних ставок

25 февраля 2021, 16:43 |

Гандбол поступається футболові, баскетболові, навіть хокею популярністю, та свої прихильники у нього усе-таки є.

Гра доволі складна – на полі дві команди, в кожній по 7 гравців, з яких один воротар, інші польові. Голів у гандболі дуже багато, за два тайми по 30 хвилин суперники встигають накидати одне одному чи не по десять м’ячів. За правилами затримувати його у руках кожен гравець може не більше ніж на три секунди, то ж усе діється дуже швидко.

Різновиди ставок на гандбол

Укладати парі на гандбольні зустрічі можна майже в усіх БК. Маючи під рукою останні дані з їгор, що нещодавно пройшли, можна укласти власний огляд, використовуючи статистику. Спортивні видання типу IHF завжди викладають актуальні новини, то ж зорієнтуватися, хто у якій формі можна за кілька хвилин.

Укладати парі можна на результат гри – перемогу однієї з команд чи нічию. Найвищі коефіцієнти на нічию, бо вона майже не трапляється. Тому не треба спокушатися ними, варто добре поміркувати та зробити реальну ставку, нехай з меншим котируванням. На https://pm.ua/ua/ завжди непоганий вибір парі не тільки на результат, але й на фори й тотали.

Ставити на тотал непросто. Відомо, що забивають багато, але чи то буде більше/менше 30 голів, чи 50 так одразу не вгадати. У пригоді стає передматчевий аналіз, статистика команд, де видко їхні фізичні можливості у очних протистояннях, боротьбі з іншими суперниками. Можна забитися на індивідуальний тотал, тобто на забиту кількість голів лише однією командою. Це один з найскладніших видів парі.

Ще складніше поставити на фору на обидві команди, та обом розрахувати фори – справа для справжніх вболівальників та професійних беттерів. Укладають парі на точну кількість голів, у запропонованих варіантах різниця складає лише три бали, що дуже мало с огляду на особливість гандболу. Роблять комбіновані ставки, наприклад на перемогу команди та на спільний тотал на професійні команди з з Європейської Ліги.

Як правильно робити ставки на гандбол

Перш ніж приступати до прогнозування, треба вивчити правила гандболу, правила БК, де йде прогнозування, регламенти змагань, основних гравців та аутсайдерів. Все це знадобиться при розрахуванні прогнозу на кінцевий результат. Досвідчені беттери рекомендують на початку робити ставки на демо-гроші, якщо у БК є така послуга, чи хоча б витрачати невелику суму. Перші програші найбільш болісні, а гандбол настільки ж важка гра для стратегічних розрахунків, що можна залишитися геть без коштів.